Thursday, May 31, 2012

cinta jarak jauh


Assalamualaikum

pejam celik pejam celik dah dekat seminggu hubby outstation.
sejak hubby kembali outstation di tengah lautan, masa saya hanya di rumah.
dah tak de istilah dating berdua-duaan lagi
sekarang dating melalui phone dan FB jea la.
nak buat macam mana kan, dah rezeki kami macam ni.

alah bisa tegal biasa
remember, absence makes heart grow fonder.ahaks!
kalau dekat ni asyik nak berperang aje pun...ehehehehe

kami penah merasa erti susah, gaji laki bini paras lubang idung jer
cukup2 makan . dulu nak simpan memang tak la.
now, Alhamdulillah, bila hubby dapat keje macam ni memang rahmat besar buat kami.
duit bukan segalanya, tapi kalau tak berduit lagi payah kan

yang penting pasang niat nak cari rezeki untuk family. InsyaAllah lebih berkat
bila hubby balik boleh plan nak gi holiday
dapat la  pegi holiday jauh sikit walaupun dalam malaysia jea yang mampu :)





to my Lovely Hubby

♥ Walaupun jauh, saya tetap SETIA dengan awak.
♥ Walaupun jauh, HATI saya tetap pada awak.
♥ Walaupun jauh, saya akan tetap TUNGGU awak.
♥ Walaupun jauh, saya tak pernah berhenti CINTA kan awak.
♥ Walaupun jauh, saya sentiasa RINDU kan awak.
♥ Walaupun jauh, awak sentiasa ADA di HATI saya




adeeiiii mood tersedih lah pulakkkk
semoga my Hubby sentiasa di lindungi dan diberkati selalu
harapnye perkahwinan kami kekal hingga akhir hayat dan insya Allah hingga ke syurga

en Hubby
ramadhan pertengahan bulan July, so sempat lagi kita buat 1 trip percutian
kali ni nak pi mana erk

12 comments:

  1. Alhamdulillah rzeki mkin brtambah. InsyaAllah kluarga kak kekal hingga ke Jannah, amin :)

    ReplyDelete
  2. Camane la rsanya kne tggl..duk jauh2..tk dpt byangkn..

    ReplyDelete
  3. amin .. semoga d pnjgkn jodoh :)
    jgn cdih2 kak :)

    ReplyDelete
  4. janla sedih2 nik...pas hubby balik p hanimun puas2 ye....

    ReplyDelete
  5. jauh dimata dekat dihati, kan kak :) semoga bahagia selalu ...

    ReplyDelete
  6. cik najiha : thanks dear.. insyaAllah.moga rezeki makin murah

    ReplyDelete
  7. teratak hati : bila dah alami mmg kena hadapi jugak la walaupun hati tu tak nak.hehe
    tak pe .alah bisa tegal biasa kan

    ReplyDelete
  8. Syuhada Nasya : thanks dik.itu yg akak harapkan.moga jodoh kami berpanjangan

    ReplyDelete
  9. Haryati::Faizal : tak nak sedih2.nasib baik family ade kat sini :)

    ReplyDelete
  10. CikMai : yup.btol la tu.jauh kat mata tapi dekat kat hati :)

    ReplyDelete
  11. RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    sms: 0122429082 (puan nor)
    email: lovidoobidoo@gmail.com

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org