Saturday, May 5, 2012

DAY 1 | Pulau Pangkor with LOVE



Assalamualaikum to all readers

kita sambung lagi kisah di Pulau Pangkor
masih  aktiviti hari pertama di Pangkor
lepas check in, kami rehat2 kat bilik dulu
harus la tido dulu. dapat katil empuk dan bilik yang berhawa dingin ko

sebelah petang lak kami kuar jalan2 kat tepi pantai kat depan hotel.
sebelum tu kita makan dulu..
lapar.lapar.lapar
makan dekat depan hotel..ade gerai makan kat situ


sedap sangat cucur udang ni


mee hoon sup saya :)
pedas dan sedap

lepas tu lepak2 di tepian pantai bersama suami tercinta ;p














BERSIH je pantai ni :)








suka sangat-sangat tengok pantai































lepak sekejab dekat swimming pool.


swimming pool dekat hotel ni best sebab tak ramai orang.









cukup untuk kali ni
nanti saya membebel lagi aktiviti saya kat Pangkor

thanks for reading my blog

 

6 comments:

  1. best yer dpt g pangkor..plan nak g gak nnt, tp x pasti bila lg..

    ReplyDelete
  2. seronoknya =) belum sampai lagi =( nanti cerita lah package apa you amek ek dear =)

    ReplyDelete
  3. subhanallah cantiknyaaa....

    ReplyDelete
  4. @cici tembikaidah cter entry lepas.seronok sgt.rasa nak pi lagi..hehe

    ReplyDelete
  5. @CikMaicantik sgt :)
    still teringat keindahan pangkor.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org