Monday, May 7, 2012

DAY 2 | Pulau Pangkor with LOVE ( Part 2)



 Assalamualaikum

sambungan dari entry sebelum ni


petang lak kami pusing pulau dengan bot
first ke tempat untuk snorkeling
peralatan  snorkeling  dah disediakan di dalam pakej

kena naik bot laju untuk pegi snorkelling
bergegar jantung ni naik bot laju..cuak jugak la.tapi buat2 cool




saya tak pandai berenang. so terkial2 jugak la time snorkeling ni.
sebab pakai safety jaket, so confident la skit.
at least nampak jugak keindahan dasar laut..
pengalaman yang tak ternilai
puas jugak la telan air masin :)







snorkeling berkaki ayam so kaki luka akibat terkena batu. boleh tahan sakit dia :)
tak nak pandang kamera sebab muka comot giler time ni..haha

maaf la.tak ada gambar time snorkeling.
al maklum lah kita guna kamera murah jea.
bukan boleh bawak masuk dalam air



hampir ke petang, orang makin ramai dekat tempat snorkeling 
so kami decided pusing-pusing Pulau Pangkor dengan bot
island hoping ni kejap je
mereka akan tunjuk batu yang menyerupai bentuk penyu, ikan paus dan buaya




masyaallah.. cantik kan






cantik :)


Pangkor Laut Resort
ni tempat penginapan paling mahal
boleh cecah ribuan untuk semalaman




pastu hubby request nak try permainan air
saya tak join, tak sangggup nak telan air masin lagi..huhu


Banana Boat Ride






budak bot tawarkan hubby bawak bot
pastu suruh kita ambik gambar dia..konon2 bawak bot la yea


mintak hubby ambik gambar bot yg kami naik tu
sempat lagi budak bot ni buat peace !!!

lepas abis aktviti kat pantai, kami balik hotel
pastu kuar makan.cari cucur udang yang sedap tu lagi:)

malam pulak ada candle light dinner with my hubby di tepi pantai


simple saje





amazing romantic candle light dinner
dia sangat romantic, alhamdulillah


candid :)


menu


muka isteri yang bahagia

thanks hubby
Alhamdulillah I have the greatest husband in the world


2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org