Wednesday, May 9, 2012

DAY 3 | Pulau Pangkor with LOVE



Assalamulaikum

hari terakhir di Pangkor dan last entry untuk Pangkor
selepas sarapan kami ambil angin kat Pantai Pasir Bogak.

tak mau cerita panjang jela-jela
so korang layan jer la gambar2 terakhir yang sempat di snap


subhanallah..cantikkan





























penyu sapa la yang tertinggal kat pantai ni :)















cepat2 pack kan luggage dan segalanya untuk check out.
check out dan ambil balik deposit RM100.00


sebelum balik, kami singgah shopping dekat Jeti Lumut








bought some souvenir.
selain tu rembat makanan laut yang kering2.rambang mata kot nak pilih
best woo sebab tak crowded sangat time ni







walaupun Pulau Pangkor ni tak secantik pulau2 yang lain kat malaysia  tapi Pangkor tempat percutian termurah berbanding dengan pulau2 lain

thanks buat hubby yang sponsor percutian kami ni.
nanti sponsor lagi tau :)

2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org