Wednesday, May 23, 2012

Enjoy dengan Family Mertua


 Assalamualaikum 

sabtu lepas kami ke melaka.melawat saudara mak mertua yang nak buat kenduri. kenduri sepatutnya minggu ni tapi tarikh kenduri clash dengan kenduri saudara yg lain so mereka cadang nak datang awal.

family mertua dari johor, kami dari puchong so jumpa dekat Umbai,Melaka
lagi pun kami berdua dah lama sangat rasanya tak jumpa family hubby.




lepak sini dulu, family mertua belum sampai lagi




sempat rembat fringe magnet yang cantik ni  dekat Pahlawan Walk Market :)
kat sini jual macam-macam barang cenderamata

lepas kami ke rumah bakal pengantin, kami pusing-pusing dalam Dataran Pahlawan Melaka Megamall lagi


Along sempat rembat iron untuk kerintingkan rambut





kami di Heritage House . kat dalam Dataran Pahlawan Melaka Megamall.
tempat untuk membeli souvenir


macam2  kuih tradisional  ada jual kat sini















psttt
sekali sekala kena juga keluar jalan-jalan dengan family macam ni . baru best! 
nikmatilah masa-masa begini selagi. mereka masih bersama kita

8 comments:

  1. pernah pergi kat situ..tapi tak mmbeli pun,jalan kejap je sbab nak g kenduri kawen saudara jugak..

    ReplyDelete
  2. lm xjalan ke melaka..
    follow kamu
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  3. bada : best.lagi2 jalan dengan family :)

    ReplyDelete
  4. teratak hati : nik pun tak shopping sgt.cuma family lain jea borong sakan :)

    ReplyDelete
  5. Pink Lavender : nik pun lama tak jln melaka.nnt hubby balik outstation ingat nak ke melaka :)

    ReplyDelete
  6. @Syuhada Nasya seronok sebab family mertua ni happening orgnya.suka jalan2..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^