Saturday, May 5, 2012

Fasha Sandha sah milik Jejai



Assalamualaikum

musim artis bertunang dan berkahwin kan,
so blog nik akan penuh la dengar gambar wedding mereka.
daripada duk post gosip artis, better post pasal wedding artis kan.
lagi menarik :)

kali ni entry majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai
majlis pernikahan serba sederhana dan menarik

 layan la gambar awesome ni okey






























Fasha sangat cantik..berseri2
seri pengantin  kan


duk dak duk dak
momen paling bermakna






akad












dah halal dah..alhamdulillah




















































majlis pernikahan mereka  agak eksklusif kerana hanya sekitar 300 jemputan sahaja yang dibenarkan masuk .

tahniah buat pasangan yang sudah banyak kali mengharungi cabaran sepanjang hubungan mereka berdua
berharap ikatan sah mereka ini bakal kekal selamanya.

pssttt
Doakn kebaikan untuk orang lain, InsyaAllah kita jugak akan dapat kebaikan drpNya.

awesome photo

4 comments:

  1. @CikMai sis pun suka fasha.muka melayu.tak ade nampak mcm mix kan,but still nampak cantik.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^