Tuesday, May 22, 2012

(gambar) aksi final Piala FA


Assalamualaikum

entry bergambar.
nak share gambar-gambar semasa aksi final Piala FA 2012 antara KELANTAN VS SIME DARBY
 so, enjoy the pictures okay


born to be CHAMPION...!!













Aksi Ghaddar setelah berjaya menyempurnakan sepakan penalti smlm

Taktik terjah rakan sepasukan bg mengelak dikesan pengadil xmenjadi


We are Happy.. No pressure at all !!

gelagat penyokong the red warriors

Golden Boys


Support Palestine

Subra as Construction Worker :)



Fakta Menarik Piala FA 2012

Kelantan menunggu hampir 22 tahun untuk muncul Juara & Pemain No 22 yang yg memastikan kelantan muncul Juara dengan menjaringkan gol kemenangan.... Jadi No 22 akan menjadi number bertuah untuk kelantan pada tahun ini


Awan Nano


Piya the kapten 


Pemain kelantan dijangka akan mendapat habuan sebanyak RM 500 Ribu di atas kejayaan Memenangi Piala FA.. Sebanyak RM 300 Ribu akan diberi dalam bentuk cash manakala selebihnya dalam bentuk perlancongan... Habuan tersebut belum termasuk dari Kerajaan Negeri kelantan yg akan mengumunkan pada waktu terdekat... semoga dengan durian runtuh ini pemain2 kita akan lebih bersemangat untu merebut 3 piala lagi ( LIGA SUPER, PIALA AFC & PIALA MALAYSIA)

♥ Gomo Kelate Gomo ♥

gambar awesome dari 


6 comments:

  1. Piala FA dah dpt,tapi harap pasukan kelate jgn lalai dan teruskan semangat di afc dan liga gak.

    ReplyDelete
  2. cleverspider55 a.k.a alam1cinta : btol 2.harap2 kita dapat pertahan kan piala liga super.pastu buat sejarah dalam piala AFC pulak.

    ReplyDelete
  3. Syuhada Nasya : ohseemmm sangat2..hehe

    ReplyDelete
  4. shera haifa : yeay...mesti la suka.kelate kito..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^