Wednesday, May 9, 2012

(Gambar) Majlis Pernikahan dan Malam Berinai Awal Ashaari & Scha Al Yahya


Assalamualaikum to all readers

Awal Ashaari telah selamat diijab kabulkan dengan pasangannya Scha Al Yahya dengan sekali lafaz di Hotel Pullman Putrajaya Lakeside

jom layan koleksi gambar pernikahan mereka
















































akad nikah


















































alolo...sweet nya anak manja ni kan :)))







ni pulak gambar majlis berinai










suka sgt warna songket ni




cantik  colour lipstic Scha ni











bila tengok gambar ni, tetiba nampak Scha sangat cantik dan Awal sangat hensem :)


suka tgk pengantin pakai songket,kena gaya mmg cantik berseri




baju Scha tu mcm baju Fazura masa ABP baru ni kan ?? terutamanya kat bahu tu





Selamat pengantin baru SchaAwal
Congrate utk both of u 2
wish the newlywed,a full of happiness forever

gambar awesome dari
Saiful Nang
Ryaniez Moments Photography
Hafiz Atan

4 comments:

  1. alahai sweetnya scha lagi2 pakai bj songket hijau gelap akak sukaaaaa... jarang nak dapat warna tu..

    ReplyDelete
  2. suke sgt tgok diorg..lg2 dgn bju pgntin kaler hijau tue^^

    ReplyDelete
  3. @aimaniman cantikkan warna tu.sesuai la dengan diorang yg berkulit cerah.

    ReplyDelete
  4. @fatin adawiah suka jugak tgk baju mereka.lain dari yang lain kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^