Thursday, May 24, 2012

hampir tiba!


Assalamualaikum

hubby outstation lagi :(
kali ni ke Kemaman , Terengganu. maybe lebih kurang sebulan .
so jangan hairan  kalau kebanyakan entry sebulan ni, entry jiwang berkarat :)

memang tak seronok kalau hubby takde
perasaan? hanya Allah yang tahu
 nangis juga time rasa sunyi..hihihi

cuba +ve kan diri
husband cari rezeki untuk kami
balik nanti nak kongsi kesenangan dengan isteri jugakkan  ^_____^
sapa yang untung? isteri jugak

kali ni hubby tak perlu risau sangat
family nik dari kelantan ade kat rumah kami
sebulan mereka kat sini, teman anak dia..hehe

tetap redha walaupun terpaksa

I'm gonna miss you so much hubby *sob, sob*




4 comments:

  1. sedihnya. tapi takpe. blog ada teman!

    ReplyDelete
  2. Cik Jannah : sedih.tapi tak pe.family akak dari kelantan ade sini.so kurang sikit kesedihan ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^