Tuesday, May 29, 2012

Little Waroeng Jakarta


Assalamualaikum semua ^_^

Alhamdulillah rezeki, bos belanja makan
entah apa mimpi boss tetiba nak belanja ( alamak...terpuji bos sendiri lak)
apa pun  Thank u bos! nanti belanja tempat lain pulak naa

 this is my first time being here dengan kawan-kawan even though this kedai sebelah jea dengan opis. nampak sgt kami ni jarang explore kawasan sekitar opis ni

boss beli coupun dekat Milk a Deal. so dapat la harga murah.pandai boss.hehe

Enjoy the pics


Little Waroeng Jakarta
kecik jer kiosk ni tapi macam-macam jenis menu ada


WiFi free

kami kena pilih antara 2 menu ni

Ikan Goreng Joget: Indonesian style crispy dancing fish served with steamed rice, sweet black sauces, sambal terasi, keropok bawang, soup soto & lalapan

Ayam Bakar: Indonesian style BBQ 1/4 of chicken with indonesian style kampung fried rice, acar, ikan bilis tempe orek, keropok bawang & lalapan

so kami pilih menu ni


Ayam Bakar
semua opismate pilih menu ni sebab tak minat makan menu satu lagi
sebab macam scary jea tengok gambar ikan tu :)


Mira dan Ju
mereka teman rapat saya di opis


Lin dan saya

tak cukup dengan nasi Ayam Bakar , kami order Ais Kacang




sempat snap pic opismate
gambar kenang-kenangan





boleh kata ok la makanan kat sini.not bad la.sedap

boss beli kat sini
rasanya dah abis kot promosi nya



harap2 nanti bos jangan la segan2 nak belanja kami lagi yea
setakat belanja mcm ni, celah gigi boss jea kan
hehehehe


Little Waroeng Jakarta
GF, Lot 1-0-23,
Pearl Point Shopping Mall, Batu 5, Jalan Klang Lama,
Kuala Lumpur 58200




10 comments:

  1. Baiknya Incik Boss. Ekekeke =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/05/award-of-excellence-ceremony.html

    ReplyDelete
  2. kalau dah kena belanja...order je apa2 kan best..hahahah:)

    ReplyDelete
  3. ermmm...mcm sedap je...besh la bos blanja...

    ReplyDelete
  4. ecece.. lapar la plak tgk nasi tuh..huu

    ReplyDelete
  5. Nurulee : kadang2 baik la.boss besar mmg tak berkira sgt.hehe
    boss yg tak brapa nak besar tu ade skit kedekut..haha

    ReplyDelete
  6. Cik Lyeen : mmg boleh order apa saje.blum sempat kami nak mintak order makanan lain.boss dah suh tempah.senyum lebar la kami.

    ReplyDelete
  7. MarnieyZ : kadanag2 jea untung.tapi ok la.untung la jugak :)

    ReplyDelete
  8. Haryati::Faizal : sedap jugak la.yang best ais kacang dia :)

    ReplyDelete
  9. cinta siswi : nasi tu sedap jugak.pedas dia best.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^