Friday, May 11, 2012

love after marriage



Assalamulaikum

kali ni nak share gambar pernikahan Dena Bahrin. kenal dia tak? she's the one yang video propose dulu. kalau yang tak penah tengok, sila tengok skarang.ia pasti akan membuat anda jeles.

Dena jugak seorang blogger. 
ni link blog dia



mereka berdua bernikah atas pilihan keluarga.
Dena dah buktikan yang cinta lepas nikah tu sweet. korang jenguk-jenguk lah blog dengan twitter Dena Bahrin ni
confirm jatuh hati ngan kisah Dena dan suami  ^_____^

layan gambar awesome mereka :)


love after marriage :)








 selamat dah jadi bini orang !





outfit dena sangat cantik, cun dan yang penting menutup aurat






supersweeet





























banyak sangat gambar yang menarik dekat link ni :)


10 comments:

  1. Nice n sweet je pic2 nya..cumel ;))

    ReplyDelete
  2. sweetnyer dorang.. dah la pompuan tu tutup aurat, suke sgt :)

    ReplyDelete
  3. :: Mrs.SyahNia :: : comel sgt mereka berdua ni :)

    ReplyDelete
  4. teratak hati : sama cantik,sama padan, sama baik.mmg sesuai sgt la :)

    ReplyDelete
  5. F a i z a h ' s : sweet sgt.jeles tgk..haha

    ReplyDelete
  6. fatin adawiah : gambar mereka mmg cantik.jurugambar pro kan.mesti cantik :)

    ReplyDelete
  7. ✿ pink velvet ✿ : sis pun suka pengantik pompuan ni.dah la cantik.menutup aurat pulak tu :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^