Thursday, May 10, 2012

Majlis Resepsi Scha dan Awal


Assalamulaikum

majlis resepsi Awal Ashaari dan Scha Al Yahya berlangsung di Putrajaya International Convention Centre (PICC)


memang meriah. meriah dengan kejutan dari Awal Ashaari menyanyikan lagu sedetik lebih buat Scha. romantis sungguh  la pasangan ini.

koleksi gambar di majlis resepi mereka :)




tinggi kan tanjak :)


 sebijik muka bapa dia kan










Pelamin rekaan Floral Etc. ...unik kan.




















cantik baju Shila Hamzah


anak buah Scha








this dress make you look pretty Scha




















surprise performance dari Awal














Video : Persembahan kejutan Awal Ashaari untuk Scha Al Yahya,
jom tengok video Awal menyanyi untuk Scha
lagu Sedetik Lebih



6 comments:

  1. bestnyeee kawennnn!!

    scha cantikk sangattt!! awwrr~ :D

    ReplyDelete
  2. adakah ini acara perkhwinan paling besar ????? dan gemilang??

    ReplyDelete
  3. @myra yusreena kwen mmg best.tapi nak buat persiapan tu letih jugak .tapi kawen sekali seumur hidup kan.penat pun berbaloi.

    ReplyDelete
  4. @Black Jeepsu ntah la.baik perkahwinan yang meriah dengan saudara mara dari gemilang dan besar..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^