Sunday, May 20, 2012

Piala FA 2012 milik kita


 Assalamualaikum 

Tahniah.Alhamdulillah.  Piala FA 2012 milik The Red Warriors
3 kali ke final, akhirnya piala milik kita 
kita datang dengan semangat kesukanan, kita pulang dengan semangat kemenangan.


ada orang kata tak best sebab menang penalti. 
tapi lagi baik MENANG di sebab penalti dari KALAH  di sebab penalti kan
penalti pun di kira GOL jugak kan

tahniah perlu diucapkan pada Kelantan dan Sime Darby kerana sekurang-kurangnya mereka masuk final, ko ado?
menang pun di pertikai. kalau kalah memang teruk kot kena booo :)



dan pada penyokong2 , semoga Allah swt selamatkan perjalanan balik kalian semua.
terutamanya buat abang kandung saya yang sanggup datang  dari terengganu semata-mata nak sokong pasukan TRW.semangat tol.caya lah

nanti mana tahu kita boleh tengok Kelantan lagi dalam Final Piala Malaysia pulak
*tangan di dada, mata ke atas


Final Piala FA 2012 - Gaya Apex Dalam Final





6 comments:

  1. yesss.. siswi siap jerit2 dlm bilik tv..hoho.. abe ghaddar hop penalti tuh penting..huu

    ReplyDelete
  2. tahniohhhhh...ceq ttp sokong perokkk!!! weee

    ReplyDelete
  3. Sheqynne Hotloverzs : minat pia ker.hehe

    ReplyDelete
  4. cinta siswi : abe ghaddar kalau bab penalti jrg la kecewa..hehehe

    ReplyDelete
  5. xila riston : mesti la kita kena sokong pasukan negeri sendiri kan :)
    bagus2.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^