Tuesday, May 1, 2012

shopping @ Nilai 3



Assalamualaikum

masuk ke rumah baru ni memang tak sah kalau tak beli barang baru kan.
lagipun  gaji suami dah masuk..mana boleh biarkan duit suami tersimpan lama2 dalam beg. huhu

dulu duduk apartment so space sangat limited.bila pindah rumah teres,  rasa banyak pulak space yang perlu di isi. * alasan kukuh kan

langsir untuk sliding door yang lama memang boleh pakai lagi tapi singkat lah pulak. terpaksa beli yang baru. terpaksa okey ^_____^

besar betul nilai 3 ni . tak terdaya nak masuk semua kedai . serius teruja tengok macam2 barang kelengkapan rumah kat situ

kat Nilai 3 ni menawarkan perkhidmatan jahit langsir dengan cepat. memang sesuai untuk orang yang tak reti jahit macam saya.

tak ade  gambar sebab sibuk nak shopping sakan

hasil shopping semalam


berkenan lak kat kerusi rotan ni

nak bersiap-siap nak  shopping lagi kat nilai 3.
pi ngan adik2 pulak kali ni

apa pun
thanks for reading my blog

4 comments:

  1. salam Nik..slmt berpindah ke rumah baru.K,atie pon cam brkenan ngan kerusi rotan tu..cantik..unik!

    ReplyDelete
  2. wahhhh syoknya pindah rumah baru hehe~

    ReplyDelete
  3. @♥♥azatiesayang ♥♥ mmg cantik kak.tapi harga dia pun cantik.kalau letak kat depan umah ni mesti cantik.ptg2 boleh berehat kat luar :)

    ReplyDelete
  4. @sizuka[Izzati] pindah umah sewa jea dik.kalau pindah umah sendiri lagi syiokk..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^