Tuesday, June 5, 2012

ayah kat IJN


Assalamualaikum

semalam ayah admit kat IJN
dan tadi doktor buat indogram,result dia 3 saluran jantung ayah tersumbat.
so memang tak ade cara lain la. ayah terpaksa di operate

esok kami adik beradik akan ke IJN lagi
nak berbincang dengan doktor dan buat keputusan samada nak ker tak nak buat operation tu
maybe doktor datang untuk bagi penerangan pasal prosedur operation dan
 apa yang akan berlaku lepas operate 
ayah kami yang beria tak nak buat operation tu
kita tgk la result dia macam mana nanti kan

maybe ayah akan berubah fikiran kot sebab sepupu kami yang keje doktor pakar bius jantung tu datang. 
siap bagi penerangan macam mana pembedahan tu akan di buat . so harap terbuka pintu hati ayah nik 
nak operate. 
takut sangat kalau di biarkan makin teruk nanti.
 3 saluran jantung yang dah tersumbat kot.

enjoy gambar yang sempat di snap oleh kamera cikai saya :)
sempat aje

comel kan lukisan ni :)


ayah dapat bilik single. tak perlu kongsi dengan orang lain.
bilik ni besar
siap ade wall gambar bunga lagi..cantikkan :)

orang sakit
luaran nampak sihat, tapi jantung tak berfungsi dengan baik

my ayah, my everything



moga Allah berikan kekuatan buat kami sekeluarga
hadapi setiap dugaan di hadapan dengan penuh kesabaran dan ketabahan

dan semoga Allah lindungi ayah saya nanti.
Doakan ya





14 comments:

  1. Assalamualaikum..

    akak akan doakan ayah adik cpt smbuh dan jgn pikir byk2.. byk berehat dan jga kesihatan ayah tu ya

    ReplyDelete
  2. kiter doakan ayah akk cpt smbuh eh
    amin~~

    ReplyDelete
  3. moga2 ayah cik blog selamat aminn :))

    ReplyDelete
  4. moge abah nik cepat sembuh.. :D

    ReplyDelete
  5. smoga ayah awk cepat smbuh.. amin

    ReplyDelete
  6. everything goin well insyaAllah

    ReplyDelete
  7. tabahkan hati, semoga ayah nik cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  8. saya doakan...semoga semua berjalan dengan lancar...

    ReplyDelete
  9. maiyah : wslam.ayah skarang tak sakit cuma jantung dia jea ade masalah.dah tersumbat kan.so kena la operate buang yang tersumbat tu :)

    ReplyDelete
  10. Nyamuk Terbang : thanks dear.

    Are Yie Quzack : thanks dik :)

    ReplyDelete
  11. ~cik atin~ : thanks ats ucapan tu

    MarnieyZ : thanks yea :)

    ReplyDelete
  12. combi : InsyaAllah..semua nya akan baik2 saje kan

    ReplyDelete
  13. Haryati::Faizal : thanks.harap2nya operation berjalan lancar la nanti.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^