Monday, June 18, 2012

bila nak berhenti kerja ni



Assalamualaikum semua ..... (",)



saya sekarang ni dalam dilema. stress sangat kat ofis
bila suami tak de bertambah la stress. sekarang ni, kuat sangat rasa nak berhenti kerja tu

biasa la keje ngan manusia.macam-macam kerenah.ada yang baik sangat, ade yang cepat sangat nak marah.fikir keje dia jea la yang banyak kan,mengadu situ sini.aishhhhh...macam-macam la.rasa keje dah tak fun macam dulu.asyik memendam rasa jea.


macam harem jea pengurusan company skarang. makin lama makin melalut.tak suka keje dengan orang yang pentingkan diri.
haiyooo..ko yang pilih nak ambik job tu,  so ko buat la sendiri kan.time bz pandai lak mengadu.konon ko banyak keje.tak mampu nak buat banyak keje.time orang lain busy ade ko ambik peduli.
* sabar jea la dengan orang macam ni kan
tapi sampai bila. manusia pasti ada tahap kesabarannya kan :)

k la.tu saje nak ngadu.
nak tido.harap-harap bangun pagi esok jiwa lebih tenang  ^______^
bye


pssssttt
thanks B.walaupun awak jauh , awak tetap membahagiakan saya.
luv u so much ❤ ❤ ❤ 

19 comments:

  1. Sabar ye kak.. Biasalah nama lag keje.. En.asben ros pun keje xda cuti.. Cuti umum pun kna keje..sob2 :(

    ReplyDelete
  2. takmo stress2... jom tengok citer doraemon! :)

    ReplyDelete
  3. aha... dunia pekerjaan ni memang menguji kesabaran...

    ReplyDelete
  4. salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  5. dugaan hidup~ mcm2 org kita akan jumpe and mcm2 kerenah :/

    ReplyDelete
  6. Ala...siannyer
    Sabar je lah
    Rasanya semua orang mengalami keadaan yang sama
    Saya pun ngah cari jalan nak berenti kerja and jadi bos sendiri
    Meh baca entry saya nie. TQ

    ReplyDelete
  7. biasa la tu sis... ragam tempat kerja.. ak pon pernah berhenti kerja sebab susah nk bekerjasama ngan officemate...

    ReplyDelete
  8. ika pon penah alami situasi keje dgn org cmtu..smpai kita pon jd tension =.="

    ReplyDelete
  9. banyak-banyak bersabar ye nik...semoga ada rezki kat tempat lain pulak ye...

    ReplyDelete
  10. ♥ ROS ♥ : la cuti umum pun kena keje.tak pe la ros.kita sama-sama sabar jea.ecece

    ReplyDelete
  11. deno : lama dah tak tgk doraemon ni.hehe

    ReplyDelete
  12. ameerul ashraf: kan.menguji kesabaran sgt-sgt.
    kadang rasa give up.

    ReplyDelete
  13. Sherwieyna Muzzawer : salam kenal.thanks follow blog ni :)

    ReplyDelete
  14. Rawlins byRawlins : ramai yg alami keadaan yg sama.la sama la kita .nik tgh cari keje gak ni :)

    ReplyDelete
  15. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : sebelum ni, sis jarang ade masalah dengan opismate.selalu opsmate semua ok.skarang ni diorg tak buat masalah dengan sis sangat, tapi kita yg tengok ni rasa geram bila dia buat kat org lain.

    ReplyDelete
  16. Cik Rongoks : tension jugak.tapi sabar jea la kan.sapa la kita ni.kuli jea.hehe

    ReplyDelete
  17. Haryati::Faizal : thanks yati.harap ad rezeki kat tempat lain nanti

    ReplyDelete
  18. salam dear,

    jom kita jd housewife yg berjaya..syiekin pon belum officially berhenti kerja, tp insyaAllah once biz online stabil, memang syiekin nak berhenti..lagi2 bila PJJ dah dekat nak masuk 2thn..sedeh, stress, penat semua ada..

    jemput singgah my blog, and hope we can be friend :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^