Thursday, June 14, 2012

handphone baru


Assalamualaikum semua ..... (",)

seronok sangat
dapat handphone baru pemberian myHubby
thanks a lot B . susah2 jer belikan sayang handphone canggih nih.
terharu  * kelip2 mata tanda suka

haa ni lah my new handphone touchscreen. samsung brand



ngeee .. senyum lebar bila dapat handphone baru ni.
of course saya akan jaga baik2 sebab ni pemberian insan tersayang kan.






thank you so much again hubby 
moga bertambah2 la rezeki awak nanti
sayang awak lebih la :)))


jakun sekejap bila godek2 handphone baru ni  ^____^
nak tulis mesej pun terkial2 lagi

12 comments:

  1. beshye nik...dapat hadiah dari hubby! seronok le tu....

    ReplyDelete
  2. samsung wave kali.. mula nak belajar touchscreen mmg susah. skrang pun susah lagi.huhu

    ReplyDelete
  3. bestnye... deno mmg idamkan tepon ni :)

    ReplyDelete
  4. wah3...

    so happy nik yer..

    ila pun skrg cm minat samsung..hehe

    ReplyDelete
  5. kita pun dah dapat satu mcm ni ..b bagi gak...

    ReplyDelete
  6. Bestnya dpt hadiah..sama la hp kita kaler putih jugak..yg kaler oren tu ape??

    ReplyDelete
  7. Haryati::Faizal : seronok sgt la.nak beli sendiri tak mampu..hehe

    ReplyDelete
  8. Onitsuka_hana : memang susah skit guna touchscreen ni.terkial lagi nak guna sampai skarang..jari dah la besar ..hehe

    ReplyDelete
  9. ILA HonEyBuNNy : adik2 semua pakai samsung.tu yang berkenana nak beli jugak tu :)

    ReplyDelete
  10. deno : insyaAllah..dapat la tu nanti.ataupun mintak la sapa2 tuk belikan..hehe

    ReplyDelete
  11. iffah imani : bertuah la. b jugak bagi yea.kena jaga elok2.sebab pemberian org tersayang :)

    ReplyDelete
  12. teratak hati : yg kaler oren tu pendrive dapat free.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^