Sunday, June 3, 2012

Happy Sunday Darlings


Assalamualaikum :)

mula-mula ingat nak buat entri happy, alih-alih jadi entri stress pulak
stress..suami tak dapat nak call sebab line phone kat kapal problem.
stress sebab laptop problem, hard disk rosak. melayang la duit nak baiki ni
nak online pun payah apatah lagi nak update blog
pinjam laptop adik ni haa
stress ni mula la nak ingat suami.mula la feeling2 sedih..ehehehe
* ayat sedih mintak penampo kan

tetiba berkobar-kobar nak beli laptop baru
nak yang sendiri punya, tak nak share-share ngan orang lain
en hubby please please
sayang nak laptop baru a.s.a.p..ehehe


nak share kata-kata sweet ni. copy paste dari facebook

Perempuan memang suka tengok lelaki handsome, body tough, pakai kemeja.
tapi,
 dia memang tak kisah suami dia macamana rupanya. 
asalkan hati baik dan menyayangi dia sepenuh hati ♥

SWEET tak?
ehehehe

12 comments:

  1. hee :D sweet je ayat last tu ;p memang betul suke tengok lelaki pakai formal ni. nampak comel gitu. tp kalau dah sayang mmg kita akan terima seadanya gituu ;)

    ReplyDelete
  2. beli laptop baru? beli la beli la..hehe

    ReplyDelete
  3. makin rindu makin sayang kan..

    ReplyDelete
  4. ala,siannye nik... sabar ye...bile hubby takde camtu la kan? ada sj tak kene...emo sket kan?

    ReplyDelete
  5. Stress ke..sabar ye..sweet kata2 tu..

    ReplyDelete
  6. Stress ke..sabar ye..sweet kata2 tu..

    ReplyDelete
  7. NadNod : pompuan kan.kebanyakan tak memilih.terima seadanya lelaki yg dia cinta :)

    ReplyDelete
  8. Cik Rongoks : kan best ade laptop sendiri.ni sis pinjam laptop adik kalau kat umah..hehe

    ReplyDelete
  9. Onitsuka_hana : nak beli.tapi kena kumpul duit dulu la :)

    ReplyDelete
  10. peah @ peps : yup.makin rindu dan makin syg.bestnya org kat oversea tu.hehe

    ReplyDelete
  11. Haryati::Faizal : emo jugak la.lagi2 bila hubby tak de ni.nasib baik family ade kat sini.hehe

    teratak hati :memang tgj sabar ni.boleh kawal lagi,jgn risau..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^