Saturday, June 2, 2012

kawan opis


Assalamualaikum semua (^_____^)

sorang lagi kawan opis resign sebab dapat better offer.
tinggal kami2 yang lama jugak la yang masih setia kat opis ni.

kawan yang baik memang sayang nak dilepaskan

tahniah dan good luck LIN
moga tempat baru ni lebih menyeronokkan
jangan lupa kami kat sini
happy dan ceria selalu ya :)

kami sibuk duk posing. mentang2 la boss on leave seminggu kan
syurga dunia tau bila boss tak de.

tapi kan.boss ader ke takde still kena buat keje gak..huhuhu
cam tak caya jer kan?
 tapi itu lah realitinyer..nik  pun taktau naper  nik baik sangat..kehkehkeh.
*tangan didada mata keatas


sebenarnya kat ofis nik ni, facebook , youtube , YM dan  segala bentuk hiburan memang kena block
.kami hanya dapat access email company dan system company saje. strictkan company ni

kononnya nak tingkatkan prodiktiviti la tu. nanti kerja tak siap, asyik layan fb je...opss
twiiter nik dapat access tau..ntah kenapa twitter kat tempat nik tak kena blog pulak
so kalau bosan sangat bukak jea la twitter tu



budak opis :)
LIN,  KAK ROZI, NADZIA, JU
kerja kat sini ade jugak yang best.. dapat officemate yang giler2
kalau stress pun sebab client dan boss jea..huhu

ermmm
sampai bila agaknya saya mampu bertahan :)

nak RESIGN jugak..huhuhu


12 comments:

  1. insyaAllah rezki nik akan menyusul pasni, doa dan tawakkal la ye...

    ReplyDelete
  2. Happy working sis. Hee =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/go-expend-money.html

    ReplyDelete
  3. Saya pun rasa nak resign dekat company sy keja sekarang..hiihhih...kita sama..

    ReplyDelete
  4. Haryati::Faizal : thanks dear..sentiasa berdoa dan bertawakkal.

    ReplyDelete
  5. Nelly The Strange : dia la yg best.sis jugak la yg best .masih lagi stay kat sini

    ReplyDelete
  6. kerja sanagt best jika kita sentiasa gembira dan di samping mereka yg boleh kongsi suka dan duka...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/06/kutemu-cinta-nya.html

    ReplyDelete
  7. Cik Zai : la awat nak resign.sama la kita.nik tgh cari keje lain ni.harap2 dapat la

    ReplyDelete
  8. Faizul Osman : ade la yang bestnya.tapi byk yg tak best dah skarang.huhu

    ReplyDelete
  9. Jom kat sini ade CONTEST menarik .
    Hadiah menarik .... Yeaaahhh !!

    http://sasaumovie.blogspot.com/2012/06/jom-join-contest-mudah.html

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^