Friday, June 15, 2012

Majlis Perkahwinan Nurul Wahab & Eric Depp


Assalamualaikum semua ..... (",)

quick update dari saya
gambar-gambar menarik lagi eksklusif sempena Majlis Perkahwinan Nurul Wahab dan Eric Depp
meraka diijabkabulkan dalam satu majlis nikah bertemakan taman Inggeris di Duchess Place, jalan ampang































detik bahagia
















Selamat Pengantin Baru Nurul & Eric.
Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat..


gambar awesome dari sini :)


14 comments:

  1. kawen mat salleh nurul...dah besar dah anak nurul..

    ReplyDelete
  2. smga Allah terus melindungi mereka....

    ReplyDelete
  3. Semoga pkawinan mereka bhgia.. Ala jony depp la ni.kihkih

    ReplyDelete
  4. low profile jee misha omar skrg ni kan..dh kawen ek dia tu?

    *lain org kawen, tanya org lain..hihi :P

    ReplyDelete
  5. SELAMAT PENGANTIN BARU BUAD NURUL ! :)

    ReplyDelete
  6. peah @ peps : kan.terkejut la tgk anak dia.besar dah.dulu2 tgk time kecik2 jea.

    ReplyDelete
  7. Bulan Syurga Firdausi : InsyaAllah.mereka buat perkara baik.moga Allah merahmati mereka :)

    ReplyDelete
  8. ♥ ROS ♥ : kawin dengan keturunan deep.nanti nurul blh tukar nama glamer pada nurul deep pulak..hehe

    ReplyDelete
  9. -Sara- : misha blum kawen lagi.baru bertunang . tu la. lama tak tengok dan dengar dia nyanyi.

    ReplyDelete
  10. Cik Gadis ^^, : doakan mereka bahagia kan.dah sampai jodoh dia.dari jauh tu datang :)

    ReplyDelete
  11. Haryati::Faizal : mesti mahal tu kan..hehe

    ReplyDelete
  12. Nyamuk Terbang : mmg style english abis lah.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^