Wednesday, June 13, 2012

Majlis Resepsi Fasha Sandha & Rizal Ashram



Assalamualaikum semua, 

kali ni update entry laju-laju. 
sebab sebelum ni sibuk duk tempek entry macam syok sendiri jea kan * kelip2 mata
so skarang just nak share gambar majlis resepsi 
Fasha Sandha dan Rizal Ashram yang di adakan di Perlis.


cantek nyer pelamin....simple and nice!
























Fasha dan orang 'ketiga' di majlis resepsi







































gambar awesome dari sini

Ryaniez Moments Photography


thanks sudi singgah blog yang tak seberapa ni
jangan malu2 , singgah  lagi tau
bye

8 comments:

  1. Cantik kan.. Pkawinan skrg sumanya cantik2 bbding kita dulu.. Eoga diorg bhgia hgga akhir hayat.. Aminn :)

    ReplyDelete
  2. cantik la baju dia.....jeles...

    ReplyDelete
  3. suka tengok wedding diorang...

    fasha cantik sangat2....

    ReplyDelete
  4. bakal mak mertua kita pergi wedding fasha :)) fasha cantik :))

    btw , bw sini sambil follow kamu :))

    ReplyDelete
  5. ♥ ROS ♥ : cantik sgt.lagi cantik kalau berduit.semua boleh buat..hehe
    yup.moga mereka bahagia

    ReplyDelete
  6. nini : memang cantik baju fasha ni.color kuning tu sesuai sgt dengan kulit dia :)

    ReplyDelete
  7. ILA HonEyBuNNy : suka jugak tgk fasha.mmg berseri2 dia dengan baju pengantin tu.

    Qaseh Qhaleesh : wah..best nya bakal mak mertua awak.dapai pi wedding artis

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^