Thursday, June 28, 2012

makan dan makan


Assalamualaikum  (",)

 Apa khabar semua!
nak update blog selalu walau pun tak tau nak cerita apa
tapi kali ni tak nak citer hal yang menyakitkan hati.phewww

hari ni saja nak tempek gambar makanan jea.
seronok jugak bagi orang yang tengok meleleh air liur sekali-sekala. ekeke


Chicken Chop


bubur nasi ayam
makanan feveret ni :)

sedap di makan ngan ikan bilis dan kacang goreng


tea ais

tak tau nak merapu apa dah
kita merapu next entry la nanti
terima kasih pada yang sudi singgah.
bye




6 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^