Sunday, June 17, 2012

quick update


Assalamualaikum semua ..... (",)

just a quick update
tak ada la story mory hot pun. sebab terperap jea kat rumah

esok ma dan ayah dah nak balik kelantan.datang balik sini 30 hb nanti sebab ayah akan di operate july nanti
balik kampung dulu .biar ayah tenangkan fikiran.balik bercerita kat org kampung dulu biar dia lega.hehe * ma yang cakap macam tu

pastu orang UK dah balik semalam.
rumah riuh rendah dengan gelak adik bongsu. kalau dia ketawa duk kat atas pun dengar
bertahan la sapa jadi suami dia nanti yea..hahaha


rindu kt hubby yang masih ada di laut..hampir 3 minggu tak jumpa
masa die kat darat rasa macam sekejap je, bila kat laut, omak aiiihh lama tol nak tunggu dia naik ke darat balik
keje offshore memang susah kan.ingat senang ke duduk jejauh ni
counting days nak jumpa Hubby next next week! excited.
2 minggu lagi..berlalu la dengan cepat wahai en masa 



ok tu jea kot nak cakap
k bye

6 comments:

  1. Semoga semua dlm keadaan baik yer... :) nnt en.asben balik yer.. Hihihi

    ReplyDelete
  2. suka tgk family photo ni.. salam kenal n dah follow u 4742

    ReplyDelete
  3. lailatul fatiqah : thanks sudi singgah sini :)

    ReplyDelete
  4. ♥ ROS ♥ : alhamdullillah.setakat ni baik2 saja.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^