Friday, June 8, 2012

saya rindu dia


Assalamualaikum

cepatlah berlalu wahai masa
menukar hari menjadi minggu. minggu menjadi bulan

saya rindu dia.
saya rindu bau dia.. saya rindu pelukan dia.. saya rindu gurauan dia..
saya rindu nak gaduh dengan dia
saya rindu suami saya   ^_____^

wahai hati.bertabah lah.
kerana tidak semuanya perkara dalam hidup ini dapat dilalui dengan mudah

Just remember, when your feeling down, it could have always been worse.
Be grateful in your life for what you have, instead of what you don't.


“Janganlah kamu mencari pasangan yang terlalu sempurna dimata kamu, tapi carilah pasangan yang telah menyempurnakan hidupmu dengan caranya.”

entry suka hati setelah dua hari tak ber update.harap tak ade yang rindu *mata ke atas, tangan di bahu
maaf sebab tak sempat blogwalking dan nak balas komen semua
laptop tak baiki lagi. nanti laptop dah ok senang sikit nak update dan bw
 apa pun. thanks for reading this blog.

No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^