Tuesday, June 26, 2012

so stress


Assalamualaikum semua ..... (",)

penatnya badan.kalau lah hari-hari macam ni, mau pengsan jugak kat opis ni.
tak menang tangan nak siapkan semua kerja. dengan sorang budak opis dah tak datang keje 2 hari. 
kita pulak yang kena handle keje dia.
dengan keje yang berlambak2 tu.mencik tau tak.
balik je rumah badan and otak pun dah letih.

rase macam esok nak bercuti pastu buat bodoh dengan semua kerja2 opis .boleh gitu? 
orang tu boleh buat takkan kita tak boleh? erkkk.

tak nak la fikir sangat hal keje.sampai mati pun tak penah abis kan.
ingat pesan Ma, keje biar ikhlas.tak pe orang buat kita susah.
jangan kita buat orang lain susah sebab kita.
ikhlas bile kerja yea .tak boleh ikhlas kena gak cuba jadi ikhlas
kalau tak mampu jugak kena berhenti la nampaknya ni  ^____^



.

16 comments:

  1. fuh..mmg stress klau kita kena buat kerja org lain..

    ReplyDelete
  2. Meh bg skit kerja tu kt mama...mama tgh pree minggu ni..bos takde..heheee

    ReplyDelete
  3. k.ja tabik kt nik... w'pn stress tetap senyum n cool jer

    ReplyDelete
  4. Sabar ye kak.. Biasalah nama lg keje.. :) kihkih

    ReplyDelete
  5. betul tu keje kene ikhlas, tp kadang2 ati ni sakit gak.....

    ReplyDelete
  6. salam nik.. dtg jenguk blog sahabat..

    ReplyDelete
  7. @laskar pelangi stress jugak..lagi kalau time keje..hee

    ReplyDelete
  8. @Bobo
    tau tak pe.kena buat keje org lain sampai keje kita tertangguh tu mmg stress la.

    ReplyDelete
  9. @Mama Gee
    bestnya org yang tgh free ni.boleh relax2 kan.

    ReplyDelete
  10. @MijaShidykena senyum jugak.lagi tension kalau buat muka masam jea.nasib baik kat opis ade lagi kawan yg memahami.tempat luahan perasaan..haha

    ReplyDelete
  11. @♥ ROS ♥
    yea la.dah keje kan.mcm tu la,kena la hadapi kan.

    ReplyDelete
  12. @Haryati::Faizal
    mmg hati tgh sakit ni.tapi kena la sabar kan.kita kuli jea.dah la bukan pekerja kesayangan..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^