Saturday, June 16, 2012

when girls talk about Euro 2012 !



Assalamualaikum ♥


sabtu dah eh ??? yeahaaa.... rest mode : ON :)
yeahaa jugak sebab 2 minggu lagi en Hubby balik
cepat la wahai masa..

games Euro 2012 seminggu dah start...arini baru nak update
oh nak tanya. korang tengok bola tak?
skarang ramai perempuan minat bola kan.
 selalu orang cakap pompuan tengok bola mesti minat pemain bukan perlawanan bola tu sendiri. 
tak semestinya okay.

dari zaman-zaman sekolah dulu saya suka tengok bola
tercongok jea depan tv kalau ade games bola.
sampai ayah cakap, ade gak dia dapat menatu pemain bola nanti ni..hahaha
* over kan ayah nik. kalau orang nak kawen ngan doktor so kena tengok doktor selalu la kot

mula-mula dulu minat tengok bola sebab pemain bola handsome handsome belaka
lagi2 masa pasukan selangor dan perak tengah femes dulu-dulu
* kelantan time tu tak hebat femes macam skarang.
alahai ... nazzab hidzan  nampak begitu hensem sekali masa tu..haha
* bagi yang tak tahu nazzab hidzan ni pemain bola selangor dulu , skarang jadi pengulas kat astro.
still tak berubah muka dia.badan dia maintain jea mcm tu.how come
*** hai nazzab saya peminat awak dulu..ahakksss

jadual perlawanan Euro 2012 waktu Malaysia

skarang dah start Euro 2012, demam bola sepak kembali! 
teruja tengok games Belanda vs Denmark aritu. terus langgan  Euro 2012  kat astro saluran 825.
haaa...boleh tengok bola puas-puas..rugi la bayar rm 50 kalau tak tengok kan

tapi waktu games dia kebanyakannnya tak sesuai untuk nik yang bekerja ni
so kalau sempat tengok 30 minit pertama jea.pastu mata dah layu
pagi -pagi jea la bukak facebook nak tahu result..haha
tak sanggup woo pi keje ngantuk-ngantuk ni * sebab saya bukan terlalu fanatik tentang bola oversea ni
pemain bola diorang pun tak banyak yang saya kenal..
kalau tengok pun sebab games diorang menarik jea

dah lama mengidam nak jersi The Red Worrior ni tapi tak kesampaian lagi
* tetiba TRW lak kan

5 comments:

  1. the red warrior tak main euro. haha. minat tak mengenal jantina. sekarang perempuan pun main bola sepak :)

    ReplyDelete
  2. salam..
    dlu msa akak trlntar x gerak dok atas ktil je jd suke tgk bola, tgk dorang gol rsa syiok gitu hehe
    tp skrg ni dah mls lak.. tgk yg feberet je

    ReplyDelete
  3. M Fizan : mmg la.TRW takkan main euro.hehe
    yup btol.pompuan skarang bukan minta bola jea.main bola jugak.

    ReplyDelete
  4. Maiyah : nik pun selalu tgk yang feveret jugak.tapi kalau bosan sgt layan jea la games mana2 pun.

    ReplyDelete
  5. yeah....saya pun dulu suka tgk pasukan selangor...coz nazzab hidzan ler...;)...time tu selangor femes dan pemain dia handal2.zaman azman adnan tuh...ekkeke

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^