Monday, June 11, 2012

yang mana satu..??


Assalamualaikum

poning kepala den. nak beli laptop or  handphone Samsung Galaxy S II
nak beli  Samsung Galaxy S III or Samsung Galaxy Note masih tak mampu.
tak cukup bajet *nangis. sobs


laptop

or

Samsung Galaxy S II



tak boleh demand lebih2. bukan beli guna duit sendiri pun
boleh jea nak beli tapi kena tambah duit sendiri.
sebab nak beli benda alah ni semua bajet dari hubby
isteri harus la pau duit hubby, hubby keje penat2 cari duit bukan untuk sapa
untuk isteri jugak kan * kelip2 mata

nak beli gajet ni biar la berbaloi
bukan beli semata-mata nak ikut trend dan untuk nampak cool jea.


6 comments:

  1. wahh bestnyaa . eyh bnyak kegunaan nya. hihih laila rasa fone lagi batter kot sebab boleh call smua lagipun smsung tu smartfone hihi . mcm 2 boleh guna . eyh jemput ada post baru ~ http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/06/menunggu-dan-terus-menunggu.html awak rasa - rasa apa hadiahnya ^^

    ReplyDelete
  2. Nyamuk Terbang : tak ade duit nak rembat dua2..hehe

    ReplyDelete
  3. laila lee : btol la.lagi better beli handphone kan sebab hp pun blh guna internet.

    ReplyDelete
  4. biskut chipmore : dah beli dah.hubby baca blog terus dia tawarkan diri nak beli..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^