Sunday, July 22, 2012

1st Day of Ramadhan


Assalamualaikum  (",)

and Salam Ramadhan semua!!
hari ni dan 2nd Ramadhan 
done with first day of ramadhan.. Its been great so far

ni saja jer la nak post gambar makanan berbuka puasa pada hari pertama
memandangkan kita di bulan ramadhan jadi harus la entry pasal juadah berbuka puasa kan.


my Nasi Kerabu
beli kat pasar ramadhan jea la uolss..Ayah teringin nak makan ni.so join sekali la beli..hehe

Alhamdullilah.dapat berbuka dengan family tersayang
tapi sedihh (-,-) this is my first time fasting without my hubby sejak 2 tahun bersama.
 its a mix feeling..ermmm

apapun Syukur, masih diberi peluang untuk bertemu dengan Ramadhan lagi
diharapkan ini bukan tahun terakhir. amin.


21 comments:

  1. adess...terliur dah tgk gambar tu haaaa...=D
    selamat berpuasa ;)

    ReplyDelete
  2. nasi kerabu blue..teringin nk mknnn.heheh

    ReplyDelete
  3. nasi kerabu blue..teringin nk mknnn.heheh

    ReplyDelete
  4. rindunye nak makan nasi kerabu ni..huhu..sabar jela..

    ReplyDelete
  5. @laskar pelangi
    selamat berpuasa dear.makanan yg simple jea utk berbuka :)

    ReplyDelete
  6. @Cik Rongoks
    rasa dia pun sedap.lagi ade daging bakar :)

    ReplyDelete
  7. @xila riston
    kalau nampak sedap pi beli yea.hehe

    ReplyDelete
  8. @blogtilldrop
    samala kita.ni pun makanan feveret ni :)

    ReplyDelete
  9. @nabila azmi
    sila makan.kalau pandai boleh buat terus.hehe..tapi nak buat ni rumit sikit la.ambik masa lama gakkan.baik beli..hahaha* ayat org malas mcm ni la

    ReplyDelete
  10. @Hazimah Abdullah elayes CHe MaH
    rindu yea.maknanya kena la pi cari tu.kat bazaar selalu jual kan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^