Saturday, July 14, 2012

ayah keluar wad


Assalamualaikum  (",)

semalam ayah dah boleh keluar wad.dah ade kat umah dah pun :)
 rasa lega, seronok tengok ayah dah semakin okey. Alhamdulillah. everything goes well
cuma lemah sikit. biasa la kan.baru seminggu operation.
dulu kalau bab makan, tak yah ajak pun.ayah yang dulu makan.tapi lepas operation jantung ni ayah  tak ade selera untuk makan
solat pun still solat atas kerusi. kesian jugak tengok ayah.





harap makin lama makin okey la kan, nak2 ade nurse yang jaga.nurse tak bertauliah tapi yang pasti akan jaga Ayah dengan penuh kasih sayang :)

harap dapat aura ketabahan dari MA,  MA yang tak penah kenal penat,
sentiasa sabar layan suami yang sakit.



love them so much
mereka akan sentiasa di hati saya walaupun saya kini milik suami :)

bila kita cintakan pasangan kita kerana cinta kita kepada ALLAH
kita akan sentiasa bersama walaupun dalam keadaan susah ataupun senang  
hampir 28 tahun usia perkahwinan mereka. mereka berdua saling melengkapi antara satu sama lain

bila tengok MA dan Ayah,  tak dapat nak terima bila orang yang dah berusia ni bercerai berai
sepatutnya makin lama, makin sayang la kan.

to MA and AYAH, words can't say how much i adore you
sayang dekat mereka. Terima Kasih ya Allah.kurniakan Ma dan Ayah yang hebat ni pada kami
moga diberi kesihatan yang luar biasa untuk mereka berdua


6 comments:

  1. pls take care of them...semoga sihat dan cergas seperti sediakala

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dh keluar wad..semoga cepat sihat..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... moga ayh nik akn lebih sihat spt sediakala...insyAllah

    ReplyDelete
  4. smoga ayah cepat sembuh yer...insyaallah.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^