Saturday, July 14, 2012

berat badan tak naik


Assalamualaikum  (",)


bagi orang lain, diorang tak suka berat naik
but for me , akan teruja dan happy bila berat naik

tapii kannnn...berat badan nik memang susah nak naik
makan banyak mana pun berat sangat susah nak naik.
weight dah kurang jadi 40 kg. sadis btol kan

punya la susah nak naik..asal naik ke 44 or 45 kg mesti akan turun balik  ke 40.
masalah jugak kalau macam ni kan
dah di ketegorikan sebagai underwieght dah ni
jangan ade kawan hubby yang cakap saya kurus sebab hubby kikis duit saya lak yea..hehe

nik tak de la sampai terdesak sangat naik kan berat kan
dulu penah berisi. zaman time SPM sampai dekat U.
sebab tu tak de sapa nak ngorat time tu . sentaphatimaknak
* bajet btol, macam la bila kurus ramai nak ngorat kan...ahak! 

apa2 jea la asal bahagia kan
kena terima diri kita seadanya sebab tak de seorang pun yang sempurna
yang penting suami sayang  ^___^



6 comments:

  1. minum herbalife la kaao cenggitu ^^

    ReplyDelete
  2. ok berat kita lebey kurg. makan byk tapi berat tak naik. huhu

    ReplyDelete
  3. untungla awk.. kte naik je lbh, turun nye mmg takla =(

    ReplyDelete
  4. ader org nak slim, ader org nak gemuk...mmg adat la kan?tapi, apa yg plg penting, kita sihat kan?:)

    ReplyDelete
  5. untung la nik. k.ja plk nk kurus... mkn kurang tido pn krg tp still xturun2 huhuhu...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^