Sunday, July 15, 2012

cerita weekend saya


Assalamualaikum  (",)

weekend saya banyak lepak kat umah jea.
weekend adalah hari best untuk spend time kat rumah.
saya ni jenis yang memang suka berkurung dalam rumah.
tapi kalau lama tak keluar pun bosan jugak.

 petang tadi sempat la saya dan hubby ke Alamanda
walaupun menetap bersebelahan Putrajaya tapi tak la selalu ke Alamanda


tuan blog dan cermin tak dapat di pisahkan..ahakss



kami makan dekat  Secret Recipe @ Alamanda
teringin nak makan makanan feveret saaya



spaghetti bolognese



Pecan Butterscotch by Secret Recipe :)
sedap gilerrr kek ni..en hubby yang order.saya tolong abiskan..hewhewhew






dah nekad, selagi tak shopping apa-apa, selagi tu tak nak balik. at least, nak beli jugak sehelai baju.boleh gitu :)

so sempat la shopping baju sehelai dua
tudung bawal printed  tu nik beli kat pasar malam dekat rumah.
rm 5 sehelai. murah okey.rambang mata nak pilih. so pilih 2 jea la.
beli banyak2 kang tak pakai pulak

so macam mana citer weekend korang? seronok? bosan?


10 comments:

  1. amboi weekend dia mkn n shopping.. :P hihihi

    ReplyDelete
  2. erk..puchong jugak?... anyway nice picta...makin laparlah

    ReplyDelete
  3. nyummy2.. nak pegi gak la secret resepi..

    ReplyDelete
  4. mama pun ke Alamanda...tp sekejap je.. pergi sengheng... :)

    ReplyDelete
  5. assalam,

    sy nmpk sis d parkson almnda..
    nk tgor tapi malu la pulak..
    heheheh

    ReplyDelete
  6. @♥ ROS ♥
    seronok ..hehe
    minggu lepas ulang alik ke IJN jea.so minggu ni kita jln2 la pulak..hehe

    ReplyDelete
  7. @blogtilldrop
    yup.skarang mmg tinggal kat puchong
    gambar snap guna kamera jea.hehe

    ReplyDelete
  8. @Suhana Shuib
    jom pegi.nik teringin nak makan kek lagi ni..hehe

    ReplyDelete
  9. @akudandia
    ala tegur jea.sis lagi malu.comot jea time tu..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^