Friday, July 20, 2012

Dapat souvenir dari Sabah dan Korea ^_^


Assalamualaikum  (",)

entry simple je ni . cume nak bagitahu , nik dapat souvenir
Yehaaa..nik ni kan if orang kasi souvenir simple pun dah  happy giler
 tak kisah murah or mahal, besar or kecik, janji dapat kan
setiap pemberian harus di hargai. tanda nya orang ingat kat kita..hew hew hew

sampai jer opis isnin pagi tu...terus one of my colleaque suh pilihkan kerongsang. so nik pilih yang ni


design yang simple dan cantik.
souvenir from sabah
keesokannya tu terus pakai pi keje uolsss.





dapat T-shirt dan mask
ni souvenir dari adik.dia melencong ke Korea aritu..hehe

Thanks Nadzia and Adik  for this souvenir  ^__^ winks
Thanks for reading!


16 comments:

  1. yeah souvenirs bulan ramadhan.. ahakz... nice...

    ReplyDelete
  2. alaaaa.. jeles2.. huhu.. nak jugak souvenir... takpe la, nak pos kat diri sendiri. ^_^

    ReplyDelete
  3. murah atau mahal x penting..yg penting ada juga yg ingat kan? cantikla souvenier dr Sabah tu..

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat jenjalan kat Korea... kita ni, Singapore pun x pernah jejak T.T

    ReplyDelete
  5. Salam Nik.Bestnya dapat hadiah.Tahniah ya.

    Sealmat berpuasa juga tuk Nik sekluarga.

    Cantik header baru....

    ReplyDelete
  6. @sedutzone
    hehe..dapat hadiah free dekat2 ramadhan ni.

    ReplyDelete
  7. @M Fizan
    nak jugak.try mintak kat orang lain..hehe

    ReplyDelete
  8. @Suhana Shuib
    btol.murah or mahal tak pentin.sekurangnya dia ingat kat kita kan :)
    ala diorang pi jln2.takkan nak beli brg mahal2 lak tuk kita.ni sebagai tanda ingatan..hehe

    ReplyDelete
  9. @AmyZana
    sis pun sama.spore tak jejak lagi.sabah dan swak pun belum lagi..hehe

    ReplyDelete
  10. @♥♥azatiesayang ♥♥
    salam atie.selamat berpuasa gak tuk atie.
    tukar header sebab dah bosan dengan yg lama..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^