Monday, July 30, 2012

dilema baju raya


Assalamualaikum  (",)

susahnya nak cari baju warna biru yang berkenan dihati .semalam duk sibuk usha baju kurung online kat FB. rambang mata tengok baju cantik-cantik kat  SINI
tapi bila tanya owner hampir semuanya dah sold out. lagi2 baju yang bewarna biru.
tengok la baju yang cantik2 ni semua dah sold out tau.


berkenan sangat dengan yang ni
harga pun berpatutan
frust okey tak dapat yang ni..kalau tak mesti cantik giler nik time raya nanti * haha
harap tak de yang sentap bila nik keluarkan statement angkat bakul sendiri ni yea


ni pun not bad kan





yang ni pun sama..huhu

ingat yang ni mesti dapat punya la ,last-last dah sold out jugak
 * sentaphatimaknak



sumber pic dari SINI

tapi owner online shop ni bagus. nik dah bagitau  nak cari kaler biru, dia usaha carikan baju kaler biru seakan sama dengan yang kat atas tu dari supplier dia

Akhirnya,. Alhamdulillah…arini dah berjaya mendapatkan sepasang baju raya yang berkenan di hati. pastu kena pulak dengan sizenya,
 cukupla sepasang.susah nau nak cari kaler biru ni.
so skarang dah lega.

tapi tak nak show off lagi baju raya tu, nanti dah sampai kita kasi tengok yea.
tak cantik pun baju raya kita. biasa-biasa jea.

thanks en hubby
tahun ni dia sponsor baju raya. *senyum sampai ke telinga
tapi yang tak best tak dapat raya bersama.


14 comments:

  1. salam Nik.cantiknyaaaaaa..tambah2 brkaler biru ni..berpinau mata k.atie tgk.hihi

    ReplyDelete
  2. eh???sume lawa.terutama yg atas skali..hukhuk

    jemput follow blog baru tiera ye.blog lme terpaksa delete.skrg guna nme laen:)

    ReplyDelete
  3. Bju ros lagi la xcntik.. Bju kurung biasa... Hihihi.. Tema biru yer tahun ni :p

    ReplyDelete
  4. kita takde lg bju raya..huwarghhH! :(

    ReplyDelete
  5. suprise la ni...takmo tunjuk..hehehe..takpe nik raya ngan family nik la...

    ReplyDelete
  6. @~didiey~kan...sis pun berkenan yg atas sekali tapi tak ade stok pulak..

    ReplyDelete
  7. @Qirah Isa tahun ni tema color biru.berpinar biji mata nak cari baju..hehe

    ReplyDelete
  8. @Cik Anis cantik sebab tu sedih tak dapat beli..haha

    ReplyDelete
  9. @♥ ROS ♥ ala.baju baru mesti cantik punya :)

    ReplyDelete
  10. @-Sara- ala..bebrapa minggu lagi nak raya.sempat lagi nak pi beli..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org