Wednesday, July 4, 2012

esok cuti


Assalamualaikum  (",)




 kononnya bajet comel letak gambar sendiri lepas bagi salam..phewww
rindunyaaa nak membebel dekat blog, rindunya nak edit-edit gambar pastu upload dekat blog.
ecece, walaupun letak gambar yang syok sendiri jer kan

rasa macam hari ni ari jumaat jea.mentang2 la esok dan lusa cuti kan.
orang yang "stress bekerja" seperti saya memang patut bercuti kan .hihi

sebenarnya nik cuti sebab ayah akan jalani pembedahan pintasan jantung di IJN kul 11 pagi esok.
so esok, berkampunglah kami di IJN
doakan semoga segalanya selamat dan berjalan lancar yea



yang bestnya hubby dah balik setelah sebulan lebih outstation
yang tak best bila hubby cuti 2 minggu jea
 tak dapat nak puasa dan sambut raya bersama2 untuk tahun ni.
sayu gak hati ni..tapi nak buat macam mana.keje suami macam tu.kena la faham kan
apa pun.kena spend masa 2 minggu yang berharga dengan sebaik nya bersama hubby tersayang kan :)
tapi lepas hubby balik outstation ni jangan ganggu kami dengan kerja! kami nak honeymooon .hehe

alahai.. membebel banyak pulak
nanti update lagi.

psttt
tak sempat nak blogwalking lagi :(

10 comments:

  1. semoga dipermudahkan segala urusannya ya kak :)

    ReplyDelete
  2. xpe, nnt dapatlah puasa dgn en.asben :) jgn sedih2 yer.. gmbr sendiri comel xpe, ros ni.. malaulah nk amek gmbr sendiri :(

    ReplyDelete
  3. ooo lame erk keje luar...balik 2mgu je ye..xpe la manfaatkan 2 mgu tu insyaAllah :)

    ReplyDelete
  4. Semoga pembedahan brjln lncar dn selamat semuanya..

    ReplyDelete
  5. @♥ ROS ♥
    tahun ni tak dapat puasa dengan hubby.kemungkinan raya pun tak dapat.tapi tak pe la kan.nak buat mcm mana .hubby keje.huhu

    ReplyDelete
  6. @Bulan Syurga Firdausi
    keje kapal mmg mcm tu la dik.
    kena la manfaat kan ct 2 minggu ni..hehe

    ReplyDelete
  7. @teratak hati
    thanks dear.operation tu berjalan sgt lancar..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^