Monday, July 2, 2012

(Gambar) Ijab Qabul Irma Hasmie dan Redza Syah Azmeer


Assalamualaikum  (",)

gambar sekitar majlis akad nikah Irma Hasmie dan Redza Syah Azmeer.
dengan sekali lafaz, pelakon dan pengacara cantik, Irma Hasmie, 30, sah bergelar isteri .
  perghhhh...serius cantik, anggun, menawan dan ayu Irma Hasmie masa akad nikah ni.

jom layan gambar mereka :)


wedding ring






pelamin akad nikah


Shoe by Hatta Dolmat Couture











Cantiknya! Subhanallah































 senyuman kebahagiaan di muka Irma Hasmie


Rakan artis - Diana Amir dah Misha Omar







sweet giler

Tahniah! Pasangan bahagia :)
sama cantik sama padan kan











To Redza + Irma Hasmie
barakallah hu la kuma wa baraka 'alaikuma wa jamaa' bainakuma fil khair :)
 moga pasangan ini sentiasa di bawah lindungan dan rahmat Allah S.W.T.. Amin

sumber gambar awesome dari
The Kliker

10 comments:

  1. sama chantek sama padan kn. :)
    semOga jOdOh mereka berkekalan hingga ke hujung nyawa. insyaallah.

    ReplyDelete
  2. suka tgk mereke. pasangan yg sepadan. semoge berbahagia. ^^

    ReplyDelete
  3. Cntik sgguh mereka :) suka cincin tuh, ros masa g makkah buat nama ros n suami kat keychain ja :)

    ReplyDelete
  4. sepadan sgt...
    alhamdulillah..irma dpt yg terbaik utk mmbimbng dia dunia akjirat...insyALLAH..:)

    ReplyDelete
  5. @Cik Diana
    InsyaAllah..moga jodoh pasangan sweet ni berkekalan kan :)

    ReplyDelete
  6. @rAIHan
    suka jugak tgk mereka.tak puas tgk gambar2 cantik dan sweet mereka ni.

    ReplyDelete
  7. @♥ ROS ♥
    cantikkan cincin mereka.siap ukur nama sendiri lagi kat cincin tu :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^