Tuesday, July 3, 2012

(Gambar) Majlis Resepsi Irma Hasmie & Redza Syah Azmeer


Assalamualaikum  (",)

minggu ini blog bakal dipenuhi dengan gambar-gambar perkahwinan Irma Hasmie dan suami, Redza Syah Azmeer.

majlis resepsi Irma Hasmi dan Reza Syah telah dilangsungkan di MAEPS, Serdang pada 1 Julai 2012 yang bermula pada jam 8 malam

layan gambar awesome ni okey ^____^









schawal


heliza


serius. suka tengok gambo diorang
cantik sesangat.




































 sangat cantik, sangat padan!




















suke tengok diorang, sentiasa ketawa meraikan hari bahagia


sweetnya.. aura cinta lepas kahwin













hantaran Irma Hasmie & Redza Syah Azmeer









gambar awesome dari sini
The Kliker l Wedding & Portrait Photography
Ryaniez Moments Photography

so boleh kata wedding of the year tak?
Barakallah. Moga kekal bahagia hingga hujung nyawa. Amiiiin.

8 comments:

  1. bagai pinang di belah dua. Hoot2,header baru :P

    ReplyDelete
  2. sangat2 awesome...

    cantik sesangat..:)

    ReplyDelete
  3. Suka tengok majlis irma dan redza ni..cantik..

    ReplyDelete
  4. @MarnieyZhehe..tukar header baru.bosan asyik yg sama jea.
    sepadan sgt mereka berdua ni:)

    ReplyDelete
  5. @ILA HonEyBuNNy
    cantik sgt sampai tengok byk kali pun tak bosan :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^