Monday, July 23, 2012

Irine Nadia + Mohd Amirul - The Reception


Assalamualaikum  (",)

ada beberapa gambar disekitar majlis perkahwinan blogger femes iaitu Irine Nadia dan suami :) 
uolls mesti kenal si cantik manis ni kan

jom layan gambar mereka







sweet.. :)



































yang halal itu indah
semoga bahagia hingga ke syurga firdausi

gambar awesome dari sini



14 comments:

  1. sangat sepadan diorang ni...kiut je...

    ReplyDelete
  2. Sweet sgt... Yg halal itu indah :-)

    ReplyDelete
  3. sgt suke tgk diorg ni..hehe..so sweet..xsabar nak kawen ni..hehe

    ReplyDelete
  4. wow .. cantik la warna tema ni ... macam nak je .. HIHI

    ReplyDelete
  5. tempat diorang outdoor photoshoot tu dekat dgn rumah saya, tempat kuda. hehe

    ReplyDelete
  6. sweet nye :) style gambar2 dia . hehe

    ReplyDelete
  7. @asyiqin nasir
    btol.yang halal tu yang paling indah :)

    ReplyDelete
  8. @Hazimah Abdullah elayes CHe MaH
    amboi tka sabar nak kwen.mesti dah ade calon dah ni yea.

    ReplyDelete
  9. @Cik Farhana
    nampak mmg sweet la diorang ni.doakan mereka bahagia dunia dan akhirat kan :)

    ReplyDelete
  10. @Qirah Isa
    la yea ker.cantik la tempat ni.mmg sesuai untuk buat photoshoot outdoor kat sini :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^