Sunday, July 29, 2012

jalan-jalan dengan adik beradik


Assalamualaikum  (",)

sabtu semalam hari berjimba dengan adik beradik perempuan saya.kami ke  Kenanga Wholesale City, KWC.

best sangat kami jalan-jalan kat sana.rasa nak borong je semua apa yang ada kat situ...murah-murah pulak tu. masuk-masuk je dah berpinar  biji mata
tapi fikir duit perlu untuk kegunaan lain, dan gaji pun belum masyuk so baik sedar diri kan







shopping complex ni  dah termasuk dalam senarai shopping complex yang wajib singgah bila nak bershopping. jaga-jaga en hubby * mata ke atas





tak sempat nak singgah semua kedai. mana yang sempat kami singgah jea.  mau lenguh-lenguh kaki kalau singgah semua kedai ..hehe



psttttt
 update pendek je ni, tak smpat lagi nak BW.
ok la.nite all


18 comments:

  1. wah. shopping raya ke kak? ohsemmmm. haha

    ReplyDelete
  2. sekali jalan berempat!
    pergh!! terasa ramai disitu:)

    tp lagi bagus, ada banyak nasihat...
    'baju ni sesuai tak?'

    ReplyDelete
  3. bila women'ols dan berjimba sama-sama, memang duit macam air je. semua nak borong. nice memory kan? ^_^

    ReplyDelete
  4. kita tak pernah gi lagi sana..teringin gak..mcm best kan!

    ReplyDelete
  5. @♥Miss Yaanaako♥ akak tak shopping byk..adik2 yg beria shopping...hehe

    ReplyDelete
  6. @sizuka[Izzati] tak jumpa apa yg nak.so tak shopping mana la..huhu

    ReplyDelete
  7. @Haryati Faizal nik beli beg jea.nak beli baju tak ade yg berkenan..huhu

    ReplyDelete
  8. @Onitsuka_hana lagi best shopping time gaji,time ni gaji tak dpt lagi..huhu

    ReplyDelete
  9. @Annisa mulia fun la jugak.sebab kuar ngan adik2 kan

    ReplyDelete
  10. @Pocket jalan berlima la.sebab adik ade 4..ehehe

    ReplyDelete
  11. @M Fizan haha..biasa la tu.kalau byk barang yg berkenan, byk la belinya...hehe

    ReplyDelete
  12. @-Sara- best,sis pun akan pegi lagi nanti..hehe

    ReplyDelete
  13. @anif abdullah| AA tak sakan mana.sebab tak shooping sakan pun..ehehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^