Thursday, July 19, 2012

kembali berkerja


Assalamualaikum  (",)

arini kembali berkerja seperti biasa..fuhhh..tak mood jea nak keje
dah syok cuti sehari semalam, so arini rasa macam lemah je nak bangun.



gambar hiasan semata-mata..eh? hahahaha!

boss tak ade.keluar lunch. so boleh la online sekejab.hewhewhew
sambil-sambil tu boleh cari kerja kat website jobstreet.
kita nak berhenti dah.paling lewat pun bulan 10 ni jea boleh bertahan.kalau tak dapat keje jugak , duk umah la jadi suri rumah ..haha

sebelum orang berhentikan kita.baik kita blah dulu.boss ni dia tak directly nak suh kita berenti..
tp die buat something yg buat kita terkilan dan  terus rase nak berenti..boss kepala otak bijak, memang macam ni la.*mata ke atas

tapi skarang dah tak cukup perkerja. so jangan risau.tak ade sapa yang akan kena pecat walaupun korang buat hal.
buat iklan besar depan opis tapi bila orang datang interview, tak de lak yang berkenan.memilih la pulak boss ni.dia ingat pekerja dia ni ade 4 tangan 5 kaki agaknya.semua kerja boleh buat.

bulan lepas dah ade sorang yang berhenti.
bulan ni sorang lagi.bulan depan agak-agak sapa la yang berhenti.ermmmm

psssttt
dengar kata ade pekerja yang vouge nak masuk keje minggu depan.
harap2 kejenya vouge sesuai dengan gayanya la yea..hehe




8 comments:

  1. wah .. bos lunch .. siap snap gambar lagi tu ..

    ReplyDelete
  2. tak best betul kerja kalo bos problem kan..samala yna pun dalam proses nak brenti..hehe..

    ReplyDelete
  3. hahaha selamat berkerja yer

    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/wedding-preparation-videographer.html

    ReplyDelete
  4. @Prettywrite
    bos mmg ade masalah sikit tu.kadang2 ok.kadang tak ok.tapi byk yg tak ok la.hahaha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^