Monday, July 23, 2012

Ramadahan ke 3


Assalamualaikum  (",)
dan Salam Ramadhan semua


Alhamdulillah dah masuk hari yang ke 3 berpuasa
berpuasa time musim panas memang menguji kan
semoga kita semua mendapat keberkatan dan keredhaan Allah setiap masa.

apa menu berbuka puasa korang hari ni ek?
ni menu berbuka puasa kami sekeluarga tadi .

kangkung belacan


udang sambal petai

dua-dua kegemaran nik :)
untung kan. adik2 dan Ma ade kat umah.
balik2 umah  jea, hidangan dan terhidang kat meja makan.


berbuka puasa sama-sama dengan family memang seronok sangat kan
berselera je makan

ok la.jumpa di Ramadhan yang ke 4 lak.
tu pun kalau sempat update entry..haha

k bye


6 comments:

  1. Salam Ramadhan..waa bestnya menu..kangkung belacan! ehee ~

    ReplyDelete
  2. sedapnye nik....bila pose kan, nampak apa pun sedap...hehehe

    ReplyDelete
  3. @Fatin Farhana Binti Ramli
    dah terliur yea.jangan pi makan dah la.ingat puasa yea.hehe

    ReplyDelete
  4. @Cik Farhana
    kangkung belacan ni mmg sedap. lagi2 nik ni jenis yang tak suka makan sayur.tapi kangkung ni feveret sayur nik.

    ReplyDelete
  5. @Haryati Hamzah
    btolla.bila pose ni semua makanan nampak cam sedap jea.
    dugaan btol tgk makanan bulan2 pose ni..haha

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^