Tuesday, July 24, 2012

Ramadhan ke 4


Assalamualaikum  (",)
dan Salam Ramadhan semua

Ramadhan yang ke-4 dah selesai. Alhamdulillah syukur diberi kesihatan dan kekuatan untuk berpuasa.
arini sangat mencabar dan menguji kesabaran .keja ngan manusia ni memang kena banyak bersabar kan

tak nak keluarkan citer yang tak fun di bulan ramadhan ni. so kita tayang menu berbuka untuk hari ini yea.
hari ni masih dengan menu masakan melayu..hehe

Ayam Masak Kurma
makanan feveret ni 

Ikan Siakap Masam Manis
Nyuuummmmyyyy !!! 

adik-adik saya dah pandai masak. so boleh la kawen lepas ni.hewhewhwe
so apa menu berbuka korang hari ini? ceciter


18 comments:

  1. amboi..sedap betul menu berbuka nik ya..

    ReplyDelete
  2. salam..

    mkn pula rmai2
    mmg licin lauk2 kan

    ReplyDelete
  3. amboi, sedapnye menu berbuka! :)
    hahaha

    ReplyDelete
  4. salam Nik.Nampak sedap juadah yg dimasak oleh adik2 Nik ni...mmg dah blh kawen tu.hikhik

    ReplyDelete
  5. akak dapat kad raya kat entry nie http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/top-commentors.html

    ReplyDelete
  6. @Anum Shukrisedap.lagi2 kalau adik2 yg masak.akak tumpang makan jea.tu yg buat lagi sedap..haha

    ReplyDelete
  7. @Maiyahwsalam kak.
    yup.makan ramai2 ni berselera.happy sgt dapat bukak sama2.

    ReplyDelete
  8. @♥ ROS ♥
    adik2 saya mmg rajin masak..nak kawen katanya.kena buat persediakn.sekurangnnya makanan simple2 bleh masak :)

    ReplyDelete
  9. @♥♥azatiesayang ♥♥
    ma cakap tak boleh kawen lagi.still kena blaja lagi.haha
    tak pe.pelan2 blaja.pasti mesti teror :)

    ReplyDelete
  10. @Cik Rongoks
    thanks ika.ade yang sudi nak bagi kad raya :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org