Wednesday, July 25, 2012

Ramadhan ke 5


Assalamualaikum  (",)
dan Salam Ramadhan semua

hari ni dah masuk hari ke 5 Ramadhan. ooomakk aihhh. cepat tol dah 5 hari berpuasa.
tak terasa sangat masa berlalu. maybe sebab bekerja kot :)
Alhamdulillah nik masih mampu untuk berpuasa dengan izin Allah . best nya kalau dapat puasa penuh kan.

jom intai menu kami sekeluarga untuk hari ni :)


konsep masih sama .masakan melayu
ikan bawal masak kicap dan sup cendawan
 makanan yang simple saje tapi menyelerakan..hehe

doa saya semoga Allah permudahkan Ramadhan kita semua

pppsssttt
tak sempat nak blogwalking dan balas comment korang.
nanti nik akan approve comment dan blogwalking sekali tau


14 comments:

  1. serious kecur tengok ikan bawal tuuu..tadi syasya buka sotong masak apa entah, hehe :3 salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  2. sedapnyer! lauk2 buka sye sume beli dkat bazar jer :( selamat berpuasa awak :)

    ReplyDelete
  3. Sonokkan masak memasak ni :) hihihi...

    ReplyDelete
  4. amboii haihh..nampak sedap din non oii.. :)


    jom tgk tudung untuk raya ni..
    http://www.gerobokecik.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ermm...sup tu sedap...alhamdulillah dapat dah 5 ari...sy baru sehari...

    ReplyDelete
  6. @♥♥azatiesayang ♥♥
    masakan kami tuk berbuka puasa mmg simple jea.asal kenyang sudah la.hehe

    ReplyDelete
  7. @SyasyaAmila
    salam ramadhan dear.bawal masak kicap jea.biasa2 jea la. masak sotong tu kira sedap dah tu :)

    ReplyDelete
  8. @Izzati Tatie
    selamat berpuasa.tak pe.beli or masak.yang penting kita berpuasa k.hehe

    ReplyDelete
  9. @♥ ROS ♥lagi seronok kalau ade yg tolong masakkan.kita yg makan.haha

    ReplyDelete
  10. @Den
    mesti la sedap.adik2 yang masak..haha
    akak makan saje

    ReplyDelete
  11. @Haryati Hamzah
    nik puasa penuh lagi setakat ni.best la kalau dpaat puasa penuh..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^

busuk.org