Saturday, July 28, 2012

Ramadhan ke 8


Assalamualaikum  (",)
dan Salam Ramadhan semua

Syukur Alhamdulillah dah selesai puasa hari ke 8.
menu utama kami. simple tapi sedap.


nasi, telur bungkus dan Tomyam Putih Ayam Putih. Tom Yam ni Ma masak. memang best wooo , lagi2 bila dapat hirup kuah dia.

arini first time pegi bazaar ramadhan.teman adik. beli air kelapa, air soya dan kuih ondeh-ondeh.
terbaikla air kelapa ni.kami beli yang original.so tak de campuran gula .rasa dia memang manis.harga sebungkus rm 2.70. mahal sikit pun tak kisah la.asal sedap dan ori..hehe

air soya pun beli yang original punya.manis dia manis sedap .
 beza la dengan soya yang di beli dalam kotak.

psttt
terskip post untuk ramadhan ke 7
tak sempat nak buat entry.so arini bersambung terus ke Ramadhan ke 8.hehe

Thanks for reading dear ^____^



10 comments:

  1. kadang yg simple2 nie pon dah sedap kan..=)

    ReplyDelete
  2. @amalina husna
    simpe2 jea.asl sedap.lagi2 kalau mak yg masakkan.tak boleh tanding sapa2 pun

    ReplyDelete
  3. hehe..same!!..nabila pun minum air kelape..onde2 =)=)..

    ReplyDelete
  4. mcm sedap jerk telur bungkus tuh....

    share resepi plizz...mmg dr ari tuh duk terliur nik post gambo telur bungkus.....nak buat tp xreti...

    ReplyDelete
  5. sedapnya telur bungkus tu...ermmm...

    ReplyDelete
  6. @nabila azmisedap onde2..air kelapa ni feveret kami :)

    ReplyDelete
  7. @NugRuL SakuRasedap sgt sebab ma ynag buat.
    ni nak kena buat entry khusus tuk share resepi ni.hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^