Monday, July 16, 2012

sorang di darat sorang di laut


Assalamualaikum  (",)

uhukk cedey.hubby dah kena keje semula.
rabu ni naik kapal balik.kali ni ke kemaman lagi.
maknanya raya ni jadi single lady la kite yea


mula-mula memang la sedih.lama-lama biasa la nanti.sedih nyer sekejap jer.boleh jea chatting2 atau calling2  dengan hubby
telefon jadi pengganti diri la lepas ni
long distance marriage macam ni la dik non ooii
tak pe la, jauh dimata je, tapi sentiasa dekat di hati kan (ayat sedapkan hati..haha)

A relationship is not based on the length of time you spent together, its based on the foundation you built together.


16 comments:

  1. alahai..kesiannya...xper..kuatkan semangat..jauh dimata dekat dihati..

    ReplyDelete
  2. Nik..kisah awak ni mgingatkan kak Su ttg pepatah ni la: sayang isteri tinggal tinggalkan...tapi jarang2 jumpa ni ok pe..bila jumpa dia pya feel tu lebeyy...kan?? "___"

    ReplyDelete
  3. cekal sungguh kamu yaa....alah biasa tegal biasakan..... :)

    ReplyDelete
  4. sbr nik... arjuna pergi m'cari rezeki tuw..

    ReplyDelete
  5. insyaallh..xsunyila...ade family sume..=)=)

    ReplyDelete
  6. cedihnye....semua kene berdikari sendiri kan, tapi tang raya tu...isshhh syahdunye nik tanpa suami disisi...

    ReplyDelete
  7. dekat disayang jauh dikenang..ehhe pandai jer..

    ReplyDelete
  8. @Azariah Kamis
    sabar.ok lagi ni.sebab ayah dan ma ade sini :)

    ReplyDelete
  9. @Anum Shukri
    yup btol.jauh di mata dekat di hatikan :)

    ReplyDelete
  10. @Suhana Shuib
    btol tu.bila jarang jumpa perasaan tu lebih sikit.kalau hubby balik tu rasa happy sgt la.berdebar pun ade nak tunggu dia balik..ecece

    ReplyDelete
  11. @Mama Gee
    tak secekal mana pun.tapi sebab terpaksa lalui jugak.so kena terima la :)

    ReplyDelete
  12. @MijaShidy
    thank dear.mmg sabar sebab hubby cari rezeki bukan tuk siapa kan.isteri jugak :)

    ReplyDelete
  13. @nabila azmi
    yes dik.ade family so tak rasa sunyi sgt :)

    ReplyDelete
  14. @Haryati Hamzah
    ade adik2 kat sini.so kalau susah mintak la tolong diorang..hehe
    tapi mmg syahdu tanpa suami kat sisi:)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^