Tuesday, July 17, 2012

Syafiqa Gadis Melayu + Dato Zainal | Solemnization dan Persandingan


Assalamualaikum  (",)

cuci mata tengok gambar perkahwinan Syafiqa Melvin (23 tahun) juara Gadis Melayu musim kedua dan Datuk Zainal Abidin (52 tahun)
cantik juga warna pink jadikan warna tema untuk majlis akad nikah.nampak lembut jea




















cantikan senyuman dia :)








cinta tak mengenal usia
kalau dah jodoh tak kemana




















 pink sedondon.. so niceee












majlis persandingan























merahnyaaaa bibir mak ngah!

























































Pelamin, dekorasi dan busana : Ariwedding couture


selamat pengantin baru..Barakallah.. :)
 perkahwinan suatu ibadah.. niat yang baik, kehidupan pasti ada bahagia nya.

gambar terlebih awesome ni dari sini


24 comments:

  1. Nik..sgoh cinta x kenal usia kan.. semoga mereka bahagia..

    ReplyDelete
  2. waaah beautiful wedding.
    suke tngok the bride pkai red lipstick.

    =D

    ReplyDelete
  3. she is beautiful..selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  4. Sweetnya semua gambar tuh.makeup, baju, pelamin, semua la, gojes!:)

    ReplyDelete
  5. mekap dia masa bersanding tu lawa kn? nmpak menyerlah dgn red lipstick

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...semoga berjaya lawan Dasim laknatullah :)

    ReplyDelete
  7. wahh cantek bangat laaa..sweet jer.. ;)

    ReplyDelete
  8. wah .. terasa macam nak kahwin sekarang je ..

    ReplyDelete
  9. hubby dia nampak muda walaupun dah berusia..diorg memang sweet

    ReplyDelete
  10. nampak muda dan lembut perwatakan suaminya.

    ReplyDelete
  11. alahai happynya tengok dua2 mempelai ni..nampak keserasiannya kan..semoga berbahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  12. @Suhana Shuibdoakan mereka bhagia..mmg cinta tak kenal usia.Allah yg tetapkan jodoh mereka kan :)

    ReplyDelete
  13. @Myra Abdullah
    sesuai lipstik merah dengan dia.nak menyerlah sgt kan :)

    ReplyDelete
  14. @blogtilldrop
    yes.dia mmg cantik.lagi2 bila senyum :)

    ReplyDelete
  15. @YaYaNsMuM a.k.a YM
    kannn..jeles tgk majlis diorang.semua cantik2.

    ReplyDelete
  16. @nabila azmi
    kan.sis berkenan warna pink dia.lembut jea.sesuai la dengan pasangan ni :)

    ReplyDelete
  17. @Mila Ahmad
    sebab tu dia berkenan kot.nampak lembut jea perwatakan suami dia.doakan mereka kekal bahagia :)

    ReplyDelete
  18. @Prettywrite
    gambar mereka nampak btol2 happy.so mmg cinta tak kenal usia :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^