Friday, July 27, 2012

tanpa dia

Assalamualaikum  (",)

berjauhan dengan suami bukanlah sesuatu yang menyeronokkan
people think that i'm a strong woman. mampu berjauhan dengan suami.
 tapi ada masa-masanya rasa sunyi  jugak.
lagi-lagi bila datang hormon nak bermanja dan mengada-ngada

 banyak benda yang perlu kita korbankan bila duduk berjauhan
mental pun kena kuat..ade masa-masanyan nak  sangat dia ade dekat dengan kita
untuk berkongsi cerita dan rahsia :)


walaupun ade adik-adik.tapi takkan sama dengan adanya suami.
tapi kadangkala berjauhan itu lebih baik supaya saya belajar menghargai dia bila dia tak ada di sisi saya
but i wish you were here B

yang penting niat kena ikhlas untuk cari rezeki yg halal.
sentiasa doakan kebaikan pasangan masing2. InsyaAllah semuanya akan baik-baik saja.

to my other half
jaga diri elok2,jaga kesihatan 
orang kat sini selalu rindu awak  ^____^


Long distance relationship works.
Trust.
Have faith.
Don't cheat.
Just love








10 comments:

  1. Jajas : still sabar lagi
    jangan risau...haha

    ReplyDelete
  2. Onitsuka_hana : yup.tiap2 hari call.siap video call lagi..hehe
    tapi still lagi best kalau dekat kan .

    ReplyDelete
  3. btul tu.. yg penting cari rezeki yg halal

    ReplyDelete
  4. adik2 nik mang dok skali ngan nik ke? sabar ye dear...sian nik...

    ReplyDelete
  5. @Annisa muliayes.dia pun rindu jugak kat wife dia ni..hehe

    ReplyDelete
  6. @anif abdullah| AAyes.cari rezeki yg halal untuk isteri jugakkn :)

    ReplyDelete
  7. @Haryati Faizalyup.adik2 duk ngan nik.mula2 3 orang.skarang sorang jea.sebab 2 lagi dah keje tempat jauh sikit.tapi bulan pose ni mak dan ayah ade sini..hehe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^