Thursday, July 12, 2012

update


Assalamualaikum  (",)

Syukur,Alhamdullillah. isnin lepas ayahanda tersayang boleh keluar dari wad ICU
dan dah dipindahkan ke wad biasa.
semuanya berkat doa keluarga dan rakan rakan semua

wayar yang berselirat kat badan ayah pun dah di buang.
so dia tak de la mengeluh lenguh badan lagi.
nak bergerak susah bila wayar penuh kat badan kan

sepanjang berkampung kat IJN, macam2 makanan yang di makan.
yea la.seharian kami kat sana.  nak kuar dari IJN takut parking tak ade lak nanti.
so nak tak nak makan jea la makanan yang di jual kat sana

boleh tahan  jugak la makanan kat sana. ade Gloria Jean's Coffees
boleh makan cake and chicken pie sedap :)








chicken Pie

ni kat cafe IJN
macam-macam menu ade. boleh tahan juga la makanan kat sini :)
pilih jangan tak pilih
yang paling best, Wifi kat sini, boleh tahan laju gak..hehe



 dua dua makanan ni pun sedap . nak kata sedap sangat tu, takda lah.
tapi boleh la boleh diterima oleh tekak
harga pun boleh tahan.








bukan setakat makanan , air pun boleh tahan sedap
teh ais feveret kami adik beradik..hehe






@  IJN

motif tempek gambar makanan? memang tak ada motif pun, sesaja jea.
ni semua gambar makanan yang ada dalam handphone .


6 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^