Sunday, July 29, 2012

warna tema baju raya 2012


Assalamualaikum  (",)

Apa khabar. Hope all is well.
korang dah decide dah baju raya warna apa tahun ni? mesti dah kan.dah beli baju raya dah? dah tempah? arghhh kenapa semua orang dah ni,
jeles nya! adik-adik nik semua dah beli. nik sorang jea belum jumpa yang berkenan. dah berkenan saiz lak tak sesuai. ade yang pakai baju lama jugak untuk raya nanti..*sentapmaknak

setiap tahun , family kami akan planning siap2 warna tema yang akan kami pakai untuk raya pertama
tahun ni raya kat Kelantan so harus la ikut tema orang sana.
so diorang dah decide nak pakai color BIRU.
nik memang akan beli baju raya yang dah siap. malas nak pi mintak tailor jahitkan.

warna tema tahun lepas  (2011)  ❤ Hijau


warna tema dua tahun lepas (2010) ❤ Gold

share la warna tema untuk raya korang?
mana tahu cantik , boleh la nik tiru tema tu untuk raya tahun depan lak
tu pun kalau ade lagi kat dunia ni..huhu

Terima kasih sebab sudi singgah blog ni
thank you from the bottom of my heart

Take care. and be good
❤❤ Love ❤❤




8 comments:

  1. em... biru pun cantik... baju anak aka thn ni biru, baju akak xbeli pun, husband pun xde baju raya thn ni... 1st plan nak pakai hijau kepala itik, tp malangnya tailor semua xmau ambik dah mas bulan 5 tu... memandangkan akak dah buyut ni malas nak pk baju raya... huhuhu

    akak pun blk raya kt kampung kota,kb kelantan... blkang pasar borong wakaf che yeh...

    salam ramdahan..

    :-)

    ReplyDelete
  2. insyaallh ade lagi....

    nabila wane biru mcm ke turquoise kot...hehe..

    ReplyDelete
  3. @Pn. Sheila@CC
    bestnya umah dekat pasar borong wakaf che yeh.boleh la balik nanti shopping sana

    salam ramadahn sis :)

    ReplyDelete
  4. @nabila azmi
    ooo...family akak dah penah buat warna biru turquoise tu.mmg cantik.

    ReplyDelete
  5. yati, krim + oren...tuk tahun ni...

    ReplyDelete
  6. k.ja sefamili nk sepakat nk kaler oren insyAllah...

    ReplyDelete
  7. @MijaShidysorang lagi kaler oren.daalm gambar mesti mengamcam ni..kami satu family penah buat tema kaler oren..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^