Wednesday, July 18, 2012

yay arini cuti


Assalamualaikum  (",)

sedang berseronok di rumah. arini saya cuti .cuti sehari jea pun * kecoh jea kan
nak spend masa ngan hubby.malam ni dia dah nak ke kemaman. outstation kat kapal lagi la uolsss
nasib baik la family ade kat sini.so tak de la sunyi sangat
ala.relax la.tak lama pun. 2 bulan jea

tak mo sedih-sedih. kena sentiasa bersyukur
better dapat suami yang keje jauh dari suami yang duk goyang kaki kat umah kan?
 isteri harus supportive dan ikhlas, baru semuanya akan okey
berjauhan ni ade jugak kebaikannya. buat hati rindu pada kekasih halal kita ,pastu yang rasa nak ajak pi honeymoon lagi ni  ^_____^
honeymoon la selagi tak ade anak ni.kalau ade anak kita panggil babymoon lak kan ..ehehehe


gambar semalam 
tak ade dah orang nak hantar pegi dan balik keje.huhu


gabungan pink dan biru turquoise
korang rasa okey tak. rasa macam cantik jea..haha
statement masuk bakul angkat sendiri kan, bukan selalu .yea dak?


ok dah.cukup la bebelan untuk hari ni,  cuti ni kene manfaatkan betul-betul
ok bye!


16 comments:

  1. hehe..takpee faham..laki kene slalu outstesen ni kite kenelah cuti time dia ada ye tak..hehe

    ReplyDelete
  2. Hi you have such a nice blog! thumbs up! just a suggestion for u, you may draw eyebrow using eyebrow pencil to make u much prettier =)

    ReplyDelete
  3. sabar la..pejam celik pejam celik dah jumpa balik....

    ReplyDelete
  4. mmg ok lah biru n pink tu... sekarang ni kan mmg trend orang pakai kale2 ni...

    psst.. serius ingat awak ni budak skolah lagi.. comel!

    ReplyDelete
  5. ros pun suka gabungan pink n turqoise..nmpak terserlah.. tp ros gumuk xsesuai pakai wrna terang :P hhehehhe

    ReplyDelete
  6. hai kak nik..hehehe...percaye x..kite suke warne ni jugak....cntik2..hehe..

    alahai..sweetnye...........

    xpe..kejap je tu 2 bulan..xterase..lagi2 ade fmili di smping kite an...

    ReplyDelete
  7. dua bulan ja kan.... babymoon..aoh..

    ReplyDelete
  8. kalo jauh mesti asik rindu2 jer kan..hehe sweet..

    ReplyDelete
  9. @-Sara-
    time dia ade, kita ambik cuti la.hehe

    ReplyDelete
  10. @Life's like this ♥
    thanks dear.kening nik mmg nipis sgt.tak pandai nak draw guna eyebrow pencil.nanti jadi lain kang..hehe

    ReplyDelete
  11. @Semut Senyum
    haha...budak sek lg? dah nak masuk umo 30 dah ni.maybe dalam gambar nampak la muda.luar mesti nampak tua..hehe

    ReplyDelete
  12. @♥ ROS ♥
    ni saje try gabung warna ni.nampak cmm ok jea.hehe

    ReplyDelete
  13. @nabila azmi
    hi adik..wah suka kaler ni jugak yea.adik pun sesuai pakai kaler ni.mesti nampak lagi comel :)

    ReplyDelete
  14. @blogtilldrop
    dua bulan jea (ayat sedapkan hati) hehehe

    ReplyDelete
  15. @Prettywrite
    yg jauh la di rindu, ade depan mata gaduh jugak..hahaha
    mcm tu la kami suami isteri

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^