Sunday, August 26, 2012

Baju Raya Oh Baju Raya


Assalamualaikum  (",)



tahun ni sepasang jea baju raya baru. tu pun sponsor dari hubby.
tapi sayang warna tak menepati tema raya kami tahun ni
biru jugak la walaupun biru turquoise ..hewhewhew

raya kedua dan ketiga, pakai baju raya tahun-tahun lepas
baju raya dulu still good as new.
yang saya tahu , tak secantik dan selawa korang sebab raya tahun ni so simple untuk saya :)

hubby balik nanti. kita sambung beraya dekat johor pulak.
raya macam nak beli sepasang baju raya lagi untuk diri sendiri..hihihi
seriouslyyy , tak tahan bila tengok baju - baju cantik
eh hubby, jangan buat - buat migrain pulak yea ^_____^



12 comments:

  1. Selamat Hari Raya buat nik ros sekeluarga....:)

    ReplyDelete
  2. takpe la ada hubby nak sponsor. hehe. cantik-cantik bajunya. tuannya pun :D

    ReplyDelete
  3. lawanya baju raya...hehe

    selamat hari raya...

    ReplyDelete
  4. WAH .. BERAYE SAKAN AKAQ .. HEHE .. COMEL BJU RAYE

    ReplyDelete
  5. Samalah dengan ros..raya ptama je bju baru.. Raya kedua repeat bju raya lepas je.. :p

    ReplyDelete
  6. salam aidilfitri nik, rindu kat nik...
    takpe nik, kan elok bersederhana... ada rezki lebih bley lah beli lagi baju tu... bley gak pakai wat pi keje...

    ReplyDelete
  7. @M Fizanhubby sponsor first raya jea. lepas tu kita recycle baju la jea la.

    ReplyDelete
  8. @♥ ROS ♥ yg penting raya pertama wajib pakai baju baru.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^